Seminar: Radno pravo u doba ekonomske krize

Ukoliko ste želeli da prisustvujete ovim seminarima, ali se niste na vreme prijavili, pošaljite nam na [email protected]. To će nam poslužiti kao odličan argument za ponovno održavanje seminara na ovu, vama i nama,  izuzetno bitnu temu.


Takodje, kada budemo u poziciji da održimo novi seminar, kontaktiraćemo Vas da proverimo da li ste i dalje zainteresovani i pokušati da, na najboji način, napravimo listu čekanja.


Sekretarijat NUNS-a



Seminari će se održati  25. septembra i 02. oktobra 2009. u prostorijama udruženja (Resavska 28/II u Beogradu).


Predavači će biti advokatica Snežana Đokić, specijalista za radno pravo i radne odnose, i Dragan Milanović – Pilac, potpredsednik Granskog sindikata medija „Nezavisnost“.  


Cilj seminara je jačanje pozicije novinara time što će mu pružiti osnovna znanja i oruđe koje omogućuju prevenciju kršenja njihovih prava (pre potpisivanja ugovara), borbu za realizaciju svojih prava (tokom trajanja ugovora) i odbranu prava u slučaju gubitka posla.


Seminari su jednodnevni i traju  od 10.00 do 16.00 časova  uključujući i jednosatnu pauzu za ručak.


Troškove boravka u hotelu „Kasina“, kao i putne troškove učesnika  i ručak pokrivaće organizatori.


Zainteresovani svoju prijavu mogu preuzeti ovde i poslati do 18. septembra 2009. na elektronsku adresu: [email protected] ili tel/fax: 011/33 43 255 i 33 43 136.


Seminar je predviđen za šest novinara iz Beograda i šest iz Vojvodine i centralne Srbije.  


 Organizator zadržava pravo odabira polaznika.


 

Tagovi

Povezani tekstovi