Koraksova „trpeza“ sa političarima

Nazvana „Gozba“, pošto je za istu trpezu, ali „po kružocima“ napravljenim po političkoj blisksti, „složila“ naše najaktuelnije političare, puzla je na konferenciji za novinare promovisana uz preporuku „ako već oni mogu da slože, složimo ih mi pa makar u pazli“:


Popularni Koraks rekao je da je reč o slagalici, a ne lagalici, da je poziv da je uradi prihvatio iz radoznalosti i da nije hteo nikoga da vređa. „Pravio sam blage,ironične cake“, objasnio je Koraks, dodajući da je „ipak morao nekom više da zavuče,a sve u skladu sa zaslugama“.


Na pitanje novinara na koga je bio slab kada je u pitanju „višak zavlačenja“ on je napomenuo da je Borisa Tadića dočarao tako da svoj lik traži u tanjiru, ogledajući se u njemu, da Nenad Čanak, umesto na stolici, sedi na tikvi ludari, da je tu i žirafa koja je de palmu, a (Dragoljub) Mićunović hrani kornjaču…Čanak je trebalo da bude gost iznenađenja na konferenciji za novinare, ali je, kako je rečeno, baš iznenadio tako što nije došao. Na iznenađenje svih, po završetku konferencije pojavio se Dragan Marković Palma koji je rekao da je dobio puzlu i da nema ništa protiv Koraksovog viđenja gozbe.


Tanjug

Tagovi

Povezani tekstovi