„Nacionalna“ od 15. novembra

Beograd – Jedinstveni televizijski program pod nazivom „Nacionalna“ kreće sa emitovanjem od 15. novembra na lokalnim televizijskim stanicama u Srbiji, saopštio je direktor tog programa Robert Nemeček.
On je rekao da je jedan od razloga za realizaciju novog programa to što „dve trećine televizijskog auditorijuma misli da nema šta da gleda“.
„Samo jedna trećina gledalaca zadovoljna je televizijskim programom i to primitivnim sadržajima“, kazao je Nemeček na konferenciji za novinare u „Medija centru“, ocenivši takvo stanje „nesrećnim“.
„Nacionalna“ će biti namenjena svima i potencirati programe koji su dominantni u svetu, rekao je on i dodao da će ovaj program biti emitovan u udarnim terminima na 17 lokalnih TV stanica.
Prema njegovim rečima, „Nacionalna“ će emitovati šou programe, kvizove, velike filmske hitove, domaće i strane serije, među kojima premijere, kao i različite emisije s poznatim TV licima.
Tako će biti emitovane započete i prekinute serije „Dr Haus“, „Zločinačke namere“, „Odeljenje za specijalne žrtve“, dok će gledaoci prvi put moći da vide serije „Laži me“ i „Kuća lutaka“.
Obećavši bogat sadržaj, Nemeček je ocenio da će programi „Nacionalne“ doprineti boljem kvalitetu programa lokalnih stanica.
On je naveo da je „Nacionalna“ potpisala petogodišnji ugovor sa američkom kompanijom „20 Centtury Fodž“ čije će emisije emitovati, ali će sarađivati i sa kompanijom „Universal“ istakavši da sadržaji ove dve kuće neće biti prikazivani ni na jednom drugom programu.
Osnivač „Nacionalne“, voditelj popularnog kviza „Milioner“ Ivan Zeljković izjavio je da će udružena energija gradova Srbije, pod „kapom“ tog programa, omogućiti gledaocima lokalnih TV stanica da prate kvalitetan program koji u ponudi nemaju drugi nacionalni emiteri.


Tanjug

Tagovi

Povezani tekstovi