Kvalitet više za svakoga

– “Nacionalna” će se videti na 95 odsto teritorije Srbije, što znači da ćemo imati veću pokrivenost od Pinka i TV B 92, tako da će je Beograđani gledati na TV Studio B, Vojvođani na Panoniji, Nišlije na TV 5… – rekao je Nemeček.
Taj momenat je došao, pa Aleksandra Timofejeva, direktora i glavnog i odgovornog urednika TV Studio B, pitamo šta znači preuzimanje “Nacionalne” za njegovu TV kuću?
– Još jedan kvalitet više – odgovara Timofejev. – Pored gradskog programa, kako smo se mi već isprofilisali, i informativnih emisija, ovim dobijamo još jedan plus u TV šemi. Studio B je i dosad imao dobar filmski i serijski program – svi su gledali “Seranove”, sada i “Pakov svet” postaje veoma gledan – ali, kada smo dobili ponudu od mog dragog kolege Zeke (Ivan Zeljković), shvatio sam da “Nacionalna” može da nam da dodatni vetar u leđa i da time samo možemo da postanemo programski još bogatiji.
Za razliku od Timofejeva, direktor TV Panonija – Branko Tucakov, kaže da je ekipa njegove TV kuće procenila da nema dovoljno takozvanog gledljivog programa, pa će “Nacionalna” pomoći tom segmentu.
– Iskoristili smo saradnju sa “Nacionalnom” kao stimulans za korekcije u zabavno-kulturnom delu našeg programa – objašnjava Tucakov. – Time TV Panonija dobija ono za šta mislimo da nemamo dovoljno kvaliteta, a to je taj porodični deo priče. Nastavićemo da radimo naše informativne, autorske emisije, kao što su “Bez cenzure” ili “Halo, predsedniče”, koje će biti u izmenjenim terminima, i kompletirati čitavu TV priču. Saradnjom sa “Nacionalnom” približavamo se našem radnom sloganu “Ne treba vam daljinski”, jer kada jednom pustite TV Panoniju, naći ćete sve sadržaje koji vas zanimaju.
Već od danas na televizije koje su prihvatile saradnju sa “Nacionalnom” stižu dve nove serije – kriminalistička drama iz 2006. – “Voleću te do smrti” (18.30), koja govori o brakovima koji se uvek završavaju tako što jedan supružnik ubije drugog, i medicinska “Dr Haus” iz 2004. godine, čija je šesta sezona u Americi počela u septembru. Osvojila je “brdo” nagrada, između kojih i dva Globusa, četiri Emija… A, kako i ne bi, kad je glavni heroj cinični lekar Gregori Haus, kojem možete zameriti sve, osim genijalnosti?! Gledajte je radnim danima u 21.00.
Vikendom će se u TV ponudi naći i dečije emisije, kao i one koje ste nekada gledali, poput “Bau bau”, a možda i “Najslabije karike”, Sandre Cerin (na slici)…


K. Joković


 

Tagovi

Povezani tekstovi