Novinarska stipendija koja promoviše inovacije

RJI

Medijski profesionalci širom sveta mogu da se prijave za stipendiju u Kolumbiji, Misuri.

 

Program stipendiranja, sponzoriran od strane Instituta za novinarstvo Donalda V. Rejnoldsa (RJI), poziva na predloge pojedinaca i organizacija koji žele da rade na inovativnim projektima koji jačaju budućnost novinarstva.

 

Institut nudi rezidencijalne, nerezidentne i institucionalne stipendije. Stipendista provodi godinu dana u kampusu u Misuriju, koristeći prednosti intelektualnih i tehnoloških resursa RJI-ja i univerziteta dok komunicira sa profesorima i studentima Misurija. Ovaj stipendista prima sredstva do 100.000 USD, što uključuje stipendiju za život i finansiranje troškova projekta.

 

Nerezidencijalne stipendije su dizajnirane za zaposlene u novinskoj, tehnološkoj ili srodnoj kompaniji koji imaju ideje koje mogu razviti dok nastavljaju da rade na svom poslu. Ovi stipendisti primaju stipendiju od 25.000 dolara za osmomesečni program.

 

Institucionalna stipendija u iznosu od 25.000 USD se isplaćuje kompaniji ili instituciji i može se koristiti za angažovanje frilernsera ili privremenog ugovarača po potrebi ili za druge potrebe projekta.

 

Krajnji rok je 4. februar 2024. godine.

 

Više informacija ovde

 

Izvor: IJNET

Tagovi

Povezani tekstovi