Bodrožić o odluci Šapića da ne odgovara na pitanja N1: Odavno izgubio kompas, nije dorastao situaciji

Izvor:NUNS
Izvor:NUNS

Predsednik NUNS-a Željko Bodrožić podsetio je da predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić treba da bude na usluzi svim građanima, i da je zbog toga u obavezi da odgovori na sva novinarska pitanja, uključujući i ona koja mu postave reporteri N1.

 

 

„On mora da bude na usluzi svim građanima, bez obzira da li su glasali za njega, nisu glasali za njega ili uopšte nisu izlazili na izbore. A to se postiže tako što preko medija sa njima komunicira. To je obaveza svakog javnog funkcionera u pristojnoj zemlji. Niko ne sme da uskrati nijednoj redakciji informacije od javnog značaja. I ovo je samo pokazatelj da je Aleksandar Šapić odavno izgubio kompas. Ovo je neko dno koje je dodirnuo. Mislim da je do njega, i da on nije dorastao situaciji . Na žalost Beograđana, on vodi grad i dalje“, istakao je Bodrožić.

 

Podsetimo, predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je na konferenciji za novinare da je prekinuo komunikaciju sa TV N1 i da nema nameru da je nastavlja.

 

Šapić prilikom posete Mladenovcu nije želeo da odgovara na pitanja novinarke N1, već je poručio da je „sedam dana pre izbora prekinuo komunikaciju“ sa našom televizijom i da, kako je rekao, nema nameru da je nastavlja.

 

„Prosto niste dorasli, ili ja nisam dorastao Vama. Ne znam, moguće. Ali najbolje bi bilo da mi to na najlepši mogući način, tu komunikaciju prekinemo“, kazao je Šapić.

 

Bodrožić o odluci Šapića da ne odgovara na pitanja N1: Odavno izgubio kompas, nije dorastao situaciji

Tagovi

Povezani tekstovi