Napadnut novinar portala Mašina ispred sedišta SNS u Zemun Polju

Snimak ekrna: X/@MasinaRS
Snimak ekrna: X/@MasinaRS

Portal Mašina.rs objavio je da je njihov kourednik Marko Miletić napadnut u Zemun Polju ispred sedišta SNS u Ulici Dušana Korčagina.

 

Kako je rekao za NUNS, on je dobio informaciju da se na biračkom mestu u Zemun Polju dešavaju neke malverzacije i otišao je to da isprati.

„Tu su bili predstavnici Gradske izborne komisije koji su aktivistima SNS-a dali na uvid spisak po kome su oni radili. Devojka koja je imala taj spisak  je jasno rekla da ona koristi taj spisak  da bi pozivala ljude da vidi ko je glasao. Kada sam prišao, meni je član izborne komisije dao taj papir da fotografišem. U tom momentu su iz prostorija SNS-a izleteli ljudi koji su odmah agresivno nasrnuli i na opozicione aktiviste koji su se tu našli i na mene. Počeo sam da snimam i onda je na mene naletela žena koja je govorila kako ne smem da snimam. Ja sam govorio da sam novinar i da imam pravo i da treba to da radim. Ona nije odustajala i još dva neka čoveka su takođe krenula na mene i to se pretvorilo u jurnjavu“, rekao je Miletić.

Tagovi

Povezani tekstovi