Gorica i Dragan potvrdili prelazak na RTS

Oni su jutros redovno vodili svoj program, a sagovornik im je bio Dejan Cukić.


Dragan Ilić je potvrdio da definitivno prelaze na Javni servis i da je razlog prelaska što B92 nije odgovorio na ponudu koju su on i Gorica uputili toj medijskoj kući kada su osnovali svoju privatnu produkciju „Supermiš“.


Press piše da je sinoć i direktor B92 Veran Matić potvrdio da su voditelji novi angažman našli na RTS-u. „Njihov doprinos popularizaciji naše kuće u prethodne tri godine je veoma veliki. Želim im uspeh na novom angažmanu na Radio Beogradu“, saopštio je Matić.


Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić izjavio je da bi bio srećan da njih dvoje budu deo ekipe Javnog servisa jer su „dva najveća radijska lica u Srbiji“.


Piše se i da Dragan i Gorica neće biti zaposleni na RTS-u, već će u svojoj privatnoj produkciji proizvoditi program za tu državnu medijsku kuću. Prema planu, oni će voditi jutarnji šou na Radiju Beograd, a povremeno će se uključivati u televizijski Jutarnji program na RTS-u.


Sa B92 je otišlo nekoliko poznatih lica u prethodnom periodu – Antonela Riha, Marija Nenić (voditeljka emisije „Patrola“), Maja Žeželj, Srđan Predojević (sada na Pinku), Aca Stojanović i drugi.


Gorica Nešović je direktorka programa Radija B92, dok je Dragan Ilić na ovom radiju od 1994. godine.

Tagovi

Povezani tekstovi