Agroklub traži novinara, pomoćnika urednika u Srbiji

agroklub-logotip-social

Agroklub za posao pomoćnika urednika traži novinara sa iskustvom, a koji ima afiniteta prema temama iz sektora proizvodnje hrane i ruralnog prostora.

Agroklub je digitalni medij koji od 2008. godine putem interneta svakodnevno informiše proizvođače hrane i druge stanovnike ruralnih prostora. Danas su iza njih hiljade objavljenih medijskih sadržaja agro tematike i brojne priče sa terena, a sve s ciljem kvalitetnog obaveštavanja naših čitatelja, čije rezultate rada svi mi rado konzumiramo više puta dnevno. Svakodnevno.

 

Danas je u poplavi informacija, društvenih promena i klimatskih izazova novinarska uloga u agraru važnija nego ikada pre. Kao portal koji odgovorno shvata svoju ulogu u društvu dajemo i davaćemo doprinos – i u smeru čuvanja tradicije koje selo nosi, ali i podrške promeni koje savremena ekonomija i društvo od njega traže.

 

Zato, tražimo pojedince koji će nam u tome pomoći, koji će biti deo Agrokluba i svojim delovanjem staviti sebe na raspolaganje našim farmerima i široj agrarnoj javnosti.

 

Traži se:

 

Novinar, pomoćnik urednika (m/ž)

 

Prati stanje u sektoru poljoprivrede, pronalazi teme, piše i snima, obrađuje dostavljeno i objavljuje kroz portal i druge kanale. Odgovoran je, vredan i posvećen. Ima iskustvo u digitalnim medijima i snalazi se s HTML-om i osnovama obrade fotografija. Uslov je završen fakultet smera novinarstvo ili poljoprivredni fakultet (ili srodan) i minimum dve godine rada u medijima.

 

Od kandidata tražimo reference i želju za bavljenjem agrarnim novinarstvom. Očekujemo motivaciono pismo i biografiju (CV) u kojem ćete nam se predstaviti i približiti svoju ekspertizu. Važno je da iz poslatog jasno vidimo radno iskustvo, dosadašnje rezultate i želju za radom i ličnim razvojem. Prednost imaju kandidati iz Novog Sada i okoline.

 

Šta nudimo?

 

Ugovor na neodređeno vreme, redovna primanja iznad proseka sektora, mentorstvo, potrebnu opremu, interne edukacije i otvoreni pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega.

 

Prijave se primaju isključivo na imejl adresu posao@agroklub.rs, zaključno sa 20. aprilom 2022.

 

Ako imate bilo kakvo pitanje, dilemu na istu temu? Pitajte Julijanu Kuzmić na julijana@agroklub.rs ili ako ti je draže putem telefona +381 69 5080 575.

 

Šta je Agroklub?

 

Internet sistem u poljoprivredi koji informiše farmere u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Imamo kancelarije u Novom Sadu, Osijeku i Sarajevu, a brojimo 14 stalno zaposlenih uz koje imamo sjajnu mrežu spoljnih saradnika, sa više od 50 novinara.

 

Tagovi

Povezani tekstovi