Aplikacija „Moj HND“ za modernizaciju i veću vidljivost hrvatskog novinarskog društva

aplikacija-hnd

Hrvatsko novinarsko društvo pokrenulo je aplikaciju „Moj HND“ te će u idućih godinu dana raditi na tom projektu, koji putem Europske federacije novinara finansira Europska komisija. Razvijat će se nova digitalna platforma, odnosno aplikacija „Moj HND“, koja je namenjena članovima HND-a.

Kako kaže voditeljka projekta Mateja Budmir putem aplikacije će svaki član i članica imati pristup svom članskom profilu te imati uvid u svoje podatke te ostale važne informacije i obavesti vezane uz struku i udrugu. Nakon izrade aplikacije održat će se osam radionica u većim gradovima Hrvatske na kojima će članovi HND-a moći naučiti koristiti aplikaciju, koja će ujedno biti vrlo dobar alat za istraživanje i razmenu različitih informacija.

-Aplikacija će biti pogodna i za različita istraživanja i analize koja će provoditi HND, ali i drugi istraživači koji rade na području medija i novinarstva. Projekt pruža priliku za modernizacijom i digitalizacijom sastava članstva, što će pridoneti jačanju naše novinarske udruge i povećanju njezina članstva te vidljivosti HND-ovih zagovaračkih akcija i inicijativa, navodi Budimir.

Tagovi

Povezani tekstovi