Baranac, Lučić, Prebeg….

Jer, „Košava“ početkom jula počinje da emituje dnevnik. Nekadašnji urednik vesti na BK TV Aleksandra Lučić biće urednik Informativnog programa na „Košavi“, njene dve koleginice Snežana Pavić i Marija Prebeg-Pavić uređivaće vesti, kao i donedavni uredni spoljnopolitičke redakcije BK TV Zoran Baranac, koj će, osim uređivanja vesti, obavljati i voditeljski posao.


-Postavljenje informativnog programa je veliki posao, ali mislim da na „Košavi“ ima dovoljno uslova, samo ih treba malo unaprediti i postaviti sistem. Termin centralne informativne emisije biće u 19 časova, dok će druga ići u ponoć, a još se razmišlja o njihovom nazivu-kaže za „Novosti“ Zoran Baranac.


On potvrđuje da se i deo tehničara sa BK televizije, koja je nedavno ugašena i emituje program samo prekosatelita, preselio na „Košavu“. Ta televizija dobila je, sa dečijom Hepi TV, zajedničku nacionalnu frekvenciju i najavila da će programsku šemu prilagođavati porodičnoj televiziji, zbog čega je nedavno raspisala i konkurs za prijem novih kadrova.


Deo zaposlenih sa BK Telvizije  za posao je konkurisao i na Foks televiziju. Nezvanično se može čuti da se na konkurs, koji je trajao do 20.juna i sprovodi ga hrvatska agencija, javilo mnogostruko više od prdviđenih oko 300 kandidata.


S.R.


 

Tagovi

Povezani tekstovi