Besplatni kursevi engleskog jezika za novinare

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa Ambasadom SAD od novembra 2011. organizuje besplatne kurseve engleskog jezika za novinare. Kursevi traju tri meseca i organizuju se dva puta godišnje, za četiri grupe od 12 polaznika.  

 

Predavači kurseva su profesori renomirane škole stranih jezika – Oxford Centar Beograd, a u nastavi se koriste savremena nastavna sredstva. Časovi  se odvijaju dva puta nedeljno u popodnevnom terminu u prostorijama Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Resavska 28/II.

 

2013. godine časovi engleskog za novinare bili su organizovani i u Novom Sadu, u školi stranih jezika Excalibur. 

 

Utisci polaznika…

 

Prezadovoljan sam kursom engleskog jezika koji pohađam preko NUNS-a od kraja 2012. i zainteresovan sam da isti nastavim. Nadam se da će nam NUNS i dalje dati mogucnost da se usavršavamo. Predavanja su jako dobra, svi lepo učimo :), lepo se slažemo, razvili su se novi kontakti, tako da je NUNS u startu izvršio vise nego korisnu i humanu misiju. Jos jednom se zahvaljujem od srca. Pozdrav.

 

S. Milošević

 

Program je bolji nego sto sam očekivala, to mogu da tvrdim jer sam ranije u nekoliko navrata pohađala pocetni I, II, III u više skola engleskog u Beogradu i tvrdim da je ovaj program najbolji do sada i vrlo podsticajan da se „progovori“ na engleskom. Takve komentare čujem i od drugih polaznika kursa.

 

D. Marinković

 

Tekstovi i vežbe su aktuelni, savremeni, korisni i prilagođeni raznoraznim životnim situacijama, što daje veliku mogućnost primene naučenog u praksi.

 

Lj. Đorđević

 

Izuzetno smo zadovoljni predavanjima i aktivno osmišljenim časovima engleskog koji su, s jedne strane, bili visoko profesionalni, ali – sa druge strane – ni u jednom momentu nisu bili dosadni, već obrnuto – zanimljivi od prve do poslednje minute. Iako je nezahvalno govoriti u ime drugih, ipak mislim da smo svi mi – polaznici-novinari – veoma zadovoljni, da smo dosta naučili i da je naše znanje sada mnogo dublje i veće.

 

D. Radović

 

Jedna od lepših stvari je bio kurs engleskog jezika koji sam pohađao zahvaljujući Vama. Stečeno znanje sam već i koristio kada sam na konferenciji „Zajedno protiv nasilja nad ženama“, 25. novembra u Novom Sadu uzeo kratku izjavu na engleskom od ambasadora Švedske u Srbiji, Kristera Aspa koju sam kasnije preveo i ubacio u reportažu.


Dozvolite da Vam se zahvalim što Ste mi omogućili pohađanje kursa! Grupa i atmosfera na predavanjima je bila odlična, kao i profesor.

 

P. Tot

 

Želim da vam kažem da sam veoma zadovoljan učinkom kursa i da mi nedostaju časovi. Mnogo bih voleo da bude nastavka programa. Moje znanje engleskog je znatno popravljeno, a osim toga stekao sam značajno samopouzdanje i rutinu u konverzaciji. 

 

D. Nikolić

Tagovi

Povezani tekstovi