Bilo je strašno!

Bilo je strašno, bile su prve reči novinara „TV-Banat“ Gorana Tadića, koga su zagrebački huligani, bez ikakvog razloga pretukli u centru grada. Operisan sam prošle noći, lekari kažu da je sve u redu…Moram ponovo na snimanje glave i kako mi je rečeno, danas bi trebalo da se vratim kući. Tadića i dvojicu njegovih kolega, Dalibora Sporeu i Dušana Stojanovića, koji su bili  u automobilu, na semoforu u blizini zagrebačkog „Mekdonaldsa“, sačekali su, sa dva automobila „borbeno nastrojeni“ momci.


-Jedan automobil je stao ispred nas, drugi iza, iskočili su sa bejzbol palicama i ustremili se na nas-priča Tadić. Izvukli su nas iz auta i počeli da tuku…palicama, pesnicama. Polupali su sva stakla na „škodi“…Kad su obavili posao, seli su u svoje automobile i pobegli. Sve se događalo na jednoj raskrsnici u blizini je bila i patrolna policija MUP Hrvatske. Jedino što su uradili policajci bilo je da ih upute u najbližu stanicu.


-Stvarno ne znam da li su oni videli ceo događaj…A, mogli su. Tek, rekli su nam da odemo do najbliže stanice, koja je bila iza ugla.


P.Mr.

Tagovi

Povezani tekstovi