BIRODI: Poziv za školu socioloških istraživanja i monitoringa medija

Izvor: BIRODI
Izvor: BIRODI

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) otvara Poziv za BIRODI školu istraživanja i monitoring medija. Program uključuje trodnevnu obuku za deset polaznika.

Obuka će se održati u Beogradu, u periodu 11-13. jul 2022. godine.

Na poziv mogu da se prijave kandidati:

  • Studenti završnih godina i apsolventi Fakulteta političkih nauka (smer Novinarstvo, Komunikologija), Filozofskog fakulteta (smer Sociologija) i Fakulteta dramskih umetnosti (smer Multimedijalna produkcija), Fakultet za medije i komunikacije (smer Komunikacije)

  • Novinari sa ili bez iskustva

Rok za slanje prijava za program obuke je od 20. juna do 30. juna 2022. godine u 23:59h. Tokom prijave za program je neophodno poslati radnu biografiju (ne više od 2 strane) i motivaciono pismo (ne više od jedne strane) na email adresu office@birodi.rs.

Kandidati koji uspešno prođu proces selekcije će imati priliku da usavrše svoje istraživačke i veštine monitoringa medija kroz rad sa iskusnim članovima BIRODI tima.

Program realizuje organizacija Biro za društvena istraživanja (BIRODI) u okviru projekta „Fostering Objective Reporting in Serbia“ podržanog od strane National Endowment for Democracy (NED).

Tagovi

Povezani tekstovi