Bojana Lekić dala otkaz

– Uvek je potrebno da mi se desi nešto gadno da bih shvatila da postojim i ja. U poslednja tri meseca dobila sam šest redova dijagnoze na papiru i šaku lekova, tako da je vreme da počnem da se borim za sebe. Nisam želela da dajem ostavku dok se BK nije pojavila na listi kuća koje konkurišu za nacionalnu frekvenciju sa potpuno ispravnom dokumentacijom. Naravno da neko mora da bude na čelu kuće i to će sada biti gospodin Marić. Meni ostaje samo da počnem bitku za sebe. Danas mi je promenjena terapija i uskoro ću možda i na odmor – ispričala je juče za „Blic“ Bojana Lekić koju smo pronašli dok je izlazila iz lekarske ordinacije.


Ona je istakla da je aktivirala ostavku 3. aprila, onog dana kada je zvanično na sajtu Republičke radiodifuzne agencije objavljeno da je TV BK ušla u trku za nacionalnu frekvenciju i da je morala podneti ostavke i na mesto glavnog i odgovornog urednika i na mesto generalnog direktora.


Ona je napomenula da je sve što se dešavalo TV BK, a onda i njoj lično, ostavilo posledice na njeno zdravlje. Lekićeva je rekla da joj dosadašnje iskustvo i veze obezbeđuju dobre ponude u zemlji i u inostranstvu, ali da joj je u ovom trenutku najvažniji zadatak zdravlje.


– Razmišljam o tome kako da se opametim i da jednom sebi budem na prvom mestu – zaključila je Bojana Lekić.


Neven Džodan-Aleksandra Dinić


 

Tagovi

Povezani tekstovi