Bojana Lekić na foksu

– Čelni ljudi Foksa dobili su lično od gazde Ruperta Mardoka nalog da angažuju najbolji kadar koji se u Srbiji može naći, i oni su se odmah odlučili za doskorašnju glavnu urednicu i direktora BK televizije. Bojana, koja je nedavno zbog zdravstvenih problema napustila RTV BK Telekom, dobila je ponudu, ali se još uvek nije izjasnila o njoj. Lekićki su ponuđeni dobra plata i mesto urednika informativnog programa Foksa. Njihov program sastoji se od oko 90 posto emisija zabavnog karaktera, kvizova i filmova, i desetak posto informative, za koju su namerni da bude vrhunski profesionalno odrađena.
Naš izvor dodaje da je najveća prepreka za ostvarivanje ove saradnje upravo loše zdravstveno stanje u kome se nalazi Bojana Lekić:
– Kao što je nedavno u vašim novinama i priznala, Bojana, koja ima probleme sa čirevima na želucu, pije gomilu lekova, zbog kojih stalno spava i povraća. Iako je najavila da je između posla i zdravlja izabrala ovo drugo, ovakva ponuda se ne odbija, i ukoliko joj se zdravstveno stanje bude poboljšalo, nema sumnje da će nekadašnja perjanica Studija B, B92, RTS-a i BK postati novi zaštitni znak i udarna pesnica Mardokove televizije – zaključuje izvor Pressa.


(S. J.)


 

Tagovi

Povezani tekstovi