Bor: Pravobranilac isterao novinarke

– Gradski pravobranilac je u telefonskom razgovoru u petak kazala da se sprema za proslavu i da će izjavu dati u ponedeljak, odnosno danas. Nakon što je danas pozvana, kazala je da ne može telefonom da iznosi podatke, već da dođemo kod nje u kancelariju – priča novinarka „Blica“. 

S obzirom na to da je Privrednom sudu u Zaječaru podneta tužba protiv ŠRIF-a, gde se traži da se vrati blizu devet i po miliona dinara, koje je to preduzeće dobilo iz gradskog budžeta posle konkursa za javno informisanje 2015. godine, novinarke su zatražile objašnjenja od gradskog pravobranioca. 

– Na pitanje ko je povukao tužbu, kada je prvi put podneta protiv ŠRIFa, kazala da se ne seća, nije htela ni da pogleda predmet. Potvrdila je da je ponovo pokrenuta tužba protiv ovog preduzeća, kao i da je održano prvo pripremno ročište, a onda upitala iz kog smo medija, da je mislila da smo iz ŠRIF-a, i zašto bi ona nama davala podatke, da ne može ništa da priča dok se ne okonča proces. Koleginicu koja je tokom razgovora pomenula da je reč o budžetskim 

Tagovi

Povezani tekstovi