Bošnjak: Karić unosi pometnju

 „U medijima i u parlamentu ostavljen je prostor za stari lažni populizam i vraćanje snaga protiv kojih smo bili u radikalsko-socijalističko-karićevskom periodu, za koji smo mislili da je 2000. godine završen,“ rekla je ona u intervjuu nacionalnoj novinskoj agenciji.


Kao zabrinjavajuću pojavu, koja ponovo unosi pometnju u narod, Bošnjak je istakla jačanje snaga koje u osnovi imaju samo „interes ličnog novca“, a predvodi ih Bogoljub Karić. „Karić finansiranjem pojedinih medija i novinara i zloupotrebom svojih medija, pomoću populističke, nerealne priče, bogati se i dalje koristeći preduzeća koja mu je Milošević poklonio“.


Skupštinsku govornicu opozicija, pak, zloupotrebljava za promociju, računajući na nezadovoljstvo građana koji u tranziciji najviše ekonomski trpe, ukazala je Bošnjak. „Praznom retorikom radikali nude bolje sutra ukoliko bi umesto ove, Srbijom vladala njihova politička opcija, iako znamo da je taj poguban model potpuno uništio ovu zemlju u vreme bajki koje su pričali zajedno sa Miloševićem“.

Tagovi

Povezani tekstovi