Brnabić optužila N1 da izaziva tenzije u društvu, poziva na nasilje i plasira lažne vesti

Snimak ekrana: N1
Snimak ekrana: N1

Predsednica parlamenta Ana Brnabić optužila je N1 da izaziva tenzije u društvu, poziva na nasilje, plasira lažne vesti i poluinformacije.

 

Na pitanje da li će se izviniti jer je optužila N1 da bije ljude po ulicama, ona je u izbornom štabu SNS rekla da „vi samo podržavate one koji biju narod i pozivate na tenzije u društvu“.

 

Upitana zar ona to ne radi na društvenim mrežama i kada će prestati sa targetiranjem, s obzirom da je predsednica Skupštine, ona je kazala da ne targetira novinare i ne laže narod.

 

„To sve prouzrokuje da mi u društvu imamo nestabilnosti, ne zbog politike, nego zato što neko laže narod“, navela je.

 

N1: „Ko laže narod?“

 

Brnabić: „Vi lažete narod“.

 

A na konstataciju da nije osudila napad na novinara Vuka Cvijića, ona je najpre rekla da nije imala dovoljno informacija.

 

„Pošto je novinar napao novinara, a ne zna se koji novinar kog novinara, a vi ste i sud i sudija, i odlučili ste da je Vuk Cvijić napadnut, a ne da je on nekog napao“, kazala je.

 

Još jednom je rekla da N1 poziva na nasilje, a kada je reporterka upitala na koji način, Brnabić je navela da N1 poziva na nasilje time što je izveštavala o nezakonitim kol centrima, duplim biračkim spiskovima.

 

A upitana koliko košta sportski centar Banjica, Brnabić se okrenula i otišla, uz reči: „‘Ajd, hvala vam mnogo“.

 

Izvor: N1

Tagovi

Povezani tekstovi