Deki i Maja na RTS-u

Zvezde BK televizije Maja Nikolić (nekada Japundža) i Dejan Pantelić vodiće ovoga leta na RTS-u emisiju posvećenu Svetskom prvenstvu u fudbalu „Uzvodno“, koja će se emitovati pre i posle utakmica i u poluvremenu. Sa njima će se u emisiji naći i voditeljka „Ključa“ na RTS-u Nataša Miljković.


Kako „Blic“ saznaje, ovu emisiju je prvobitno trebalo da vodi samo Nataša Miljković, ali su na RTS-u videli da je to puno posla pa su odlučili da joj nađu pomoć. Kako tvrdi naš izvor, Maja Nikolić je na RTS prešla za stalno, i verovatno će nakon Svetskog prvenstva u fudbalu i vođenja emisije „Uzvodno“ dobiti i svoju emisiji. Sa druge strane, Deki Pantelić je pristao da za RTS uradi samo ovaj serijal emisija.


– Na moje veliko zadovoljstvo, pozvali su me da vodim emisiju sa Natašom i Majom. Emisija „Uzvodno“ već ide na RTS-u, ali će sada biti malo drugačija, radićemo iz studija 8 u Košutnjaku, a pokušaćemo da dočaramo atmosferu sa stadiona i iz gradova u kojima se igraju utakmice i sve to u 45 minuta. Volim fudbal i često ga igram sa drugarima, pa će mi biti zadovoljstvo da radim ovakvu emisiju – rekao nam je juče Deki, a na pitanje da li će za stalno preći na RTS, odgovorio je: „Još nisam toliko isplanirao. Za početak da odradimo ovih mesec dana prvenstva, pa ćemo videti. Veran sam BK televiziji“.


Inače, Maja Nikolić je na BK televiziji ranije vodila emisije „Portret“ i „Geo“, a radila je i u jutarnjem programu i „Telefaktu“, glavnoj informativnoj emisiji BK televizije. Dejan Pantelić je svojevremeno na „Pinku“ vodio emisije „Mega Deki“, „Kešolovac“ i „Fonto“. Na BK je vodio popularni serijal „Idol“, a u poslednje vreme nas je dočekivao u cik zore kao voditelj jutarnjeg programa na BK televiziji.


P. Mihajlović-N. Džodan

Tagovi

Povezani tekstovi