Direktorka Kanala 9 tri dana štrajkuje glađu, nadležni ne reaguju

Ona je štrajk glađu započela nezadovoljna time što državni organi ni posle godinu dana nisu ništa uradili da se reše različiti problemi koji onemogućavaju redovno poslovanje i rad ove televizije. Štrajk glađu je nastavak prošlogodišnjeg koji je trajao devet dana, a koji je prekinut kada je Kanal 9 ponovo bio u etru. Međutim, zahtevi u vezi sa naknadama SOKOJ-u i OFPS-u i drugi – nisu rešeni.

U razgovoru sa novinarima 021.rs Maja Pavlović je navela da jedino pije vodu i da je za sada dobrog zdrastvenog stanja, a da poziva predstavnika države nije bilo jer verovatno smatraju da prekratko gladuje.

Niko nije reagovao i nisam nigde videla neku izjavu da je neko nešto rekao. Nisu me zvali i ni na koji način nišu pokušali da stupe u kontakt sa mnom. Mislim da je možda tri dana malo, čekaju da li ću duže izdržati u ovoj odluci, pa će onda smatrati da je vreme da me pozovu„, navela je direktorka Kanala 9 za 021.rs.

Ona je dodala da je njen osnovni zahtev sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i predsednicom Ustavnog suda Vesnom Ilić Prelić kako bi mogla da iznese svoje probleme i apeluje na njih da utiču na svoje podređene da rešavaju postupke i poštuju zakone.

Maja Pavlović se zahvalila svim medijskim udruženjima i kolegama koji su je podržali i dodala da joj ta podrška mnogo znači u ovim trenucima.

Tagovi

Povezani tekstovi