Diverzija na kolima

Beograd – Slobodan Erić, direktor i glavni i odgovorni urednik lista Geopolitika, umalo je izbegao sigurnu smrt! Naime, pukom srećom otišao je kod automehaničara zbog bezvezne stvari, a ispostavilo se da je Eriću spasao život.
– Moj majstor je pregledom automobila sa iznenađenjem primetio da je prednja osovina na točkovima odvrnuta. Ceo prednji trap je bio olabavljen. On je i primetio tragove odvrtanja šrafom. Čovek je bio zapanjen, jer mi on godinama popravlja automobil i poznaje svaki deo mog automobila. Odmah me je pozvao i rekao da sam imao sreće – sa zaprepašćenjem priča Erić.
Svoj automobil odvezao je kod majstora u subotu, a povratnu informaciju dobio je u ponedeljak. Erić je odmah otišao da slučaj prijavi policijskoj stanici u Rakovici, gde su ga ljubazno primili.
O razlozima i motivu da mu neko napakosti Erić ne zna šta da misli, jer on nema neprijatelje. Ističe i da mu je to sve čudno jer nije dobijao nikakve pretnje.
Ipak, jedino što ja mogu da povežem zbog čega bi mi neko napakostio jeste zbog posla kojim se bavim. Tako da motive za ugrožavanje moje bezbednosti možemo tražiti u uređivačkoj politici, koja je nedvosmisleno nacionalna i patriotska. Takva politika kroz svoje analize i istraživanja i razgovorima sa kompetentnim sagovornicima u prvi plan stavlja nacionalni i državni interes države. Svima je jasno da neprijatelje takve politike ima i u svetu i u zemlji – zaključuje Erić.


R.K.

Tagovi

Povezani tekstovi