Emisija „Među nama“ dobila prestižno priznanje

Medju_nama

Na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 23, održanoj u četvrtak uveče u hotelu Hyatt u Beogradu, voditeljki i urednici emisije „Među nama“ Maji Nikolić uručeno je prestiženo priznanje za najbolju domaću zabavno-informativnu emisiju.

 

Ova nagrada stiže kao još jedna potvrda kvaliteta programa televizije Nova, koja nastavlja da kreira i emituje najatraktivniji i najkvalitetniji sadržaj za svoju publiku, poštujući standarde profesionalnog novinarstva.

 

“Zahvaljujem se u ime televizije Nova i u ime redakcije emisije „Među nama“, posebno mnogo hvala žiriju što je prepoznao naš rad, trud i profesionalizam. Ovo je kruna jednog divnog timskog rada i ja samo mogu da obećam da ćemo nastaviti da radimo kao i do sada, sa najvišim standardima kada je televizijsko novinarstvo u pitanju“, istakla je Maja Nikolić prilikom preuzimanja nagrade.

 

Emisija „Među nama“ započela je svoju petu sezonu emitovanja, a gledaoci je prate svakog radnog dana od 17:30h na TV Nova.

Tagovi

Povezani tekstovi