Glodur Mare

– TV Košavu moram potpuno da preporodim, a bićemo kao BK u doba najvećeg procvata, samo s jačim zabavnim programom – kaže Marić, i dodaje:
– Svestan sam toga da sam na sebe preuzeo naizgled nemoguću misiju, ali sam impresioniran i time koliko je vlasnik televizije Košava spreman da uloži u njen razvoj. Napraviću televiziju sa statusom, ugledom, koja će istovremeno biti i komercijalna, a neće podilaziti najnižem ukusu. Može i „Grand“ i „Bravo šou“, ali po ugledu na italijanske šou-programe. Imaćemo i nešto francuskog šmeka. U toku je izgradnja tri ogromna studija u Zemunu, kakve nema nijedna ovdašnja televizija. Angažovali smo italijanske scenografe, koreografe i dizajnere zato što su najbolji u Evropi – otkriva Marić za Press.
Marić je rekao i da već pregovara sa TV zvezdama, koje će biti regrutovane iz redova dobrih autora koji su trenutno nezadovoljni statusom u svojim medijskim kućama i traže nove prilike za napredovanje u karijeri:
– Vanja Bulić je urednik zabave, a da bismo bili velika televizija, moramo da imamo i velike zvezde. Danas imamo situaciju da su najbolji autori nezadovoljni statusom na svojim televizijama, tako da ću im ponuditi najbolje uslove da bi postali deo mog tima. Znam da je sve to skupo, ali u priču će se uključiti i najbolje marketinške agencije i brojni sponzori, koji će u ovim planovima naći svoj interes. Uskoro stižu velika pojačanja – rekao je bivši urednik BK TV i časopisa „Profil“.


A.R.

Tagovi

Povezani tekstovi