Ipak se okreće kod Karića

– Kako Lekićeva ima ozbiljnih zdravstvenih problema sa želucem, bilo je pitanje dana kada će morati da batali posao i posveti se svom lečenju. S obzirom na to da Bojana uživa ugled jedne od najmoćnijih i najsposobnijih žena na BK televiziji, odluku o njenom zameniku Upravni odbor nije donosio sve do trenutka dok „čelična lejdi“ nije dala zeleno svetlo. Iako su na pomenutoj televiziji mnogi od poznatih TV lica očekivali mesto glodura, konačnu odluku o imenovanju Miodraga Popova na upražnjeno mesto glavnog i odgovornog urednika, dala je upravo dojučerašnja urednica – kaže naš izvor i dodaje:
– Popov je očekivao ovakvu odluku jer je jedan od njegovih uslova, kada je dolazio na BK televiziju, bilo i mesto u uređivačkom kolegijumu. Ipak, Popov nije oberučke prihvatio odluku o imenovanju prvog čoveka jedne od Karićevih imperija, te su usledili očekivani sastanci iza zatvorenih vrata u kome se dojučerašnjem voditelju i autoru emisije „Ipak se okreće“ garantuje ispunjenje svih uslova koje traži – zaključuje naš sagovornik.
Inače, Miodrag Popov je čovek koji iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, što mu je bilo i garant za pretendenta na ovako visoku funkciju. Upućeni tvrde da mu je umnogome pomoglo i višegodišnje prijateljstvo sa Bojanom Lekić, ali i dobri poslovni kontakti.
Kako bismo proverili istinitost ovih informacija, pozvali smo Lekićevu i Popova, čiji su telefoni do zaključenja ovog broja ostali nedostupni, a mi uskraćeni za komentar.


 

Tagovi

Povezani tekstovi