„Iskrivili ste se od zla, zlo će da vas izjede“: Umesto odgovora na pitanje, Šapić opet vređa novinara N1

Snimak ekrana : N1
Snimak ekrana : N1

„Lažovi koji su se fizički iskrivili od zla i koje će zlo pojesti“ – tim rečima se novinaru N1 obratio predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić, koji je još jednom na konferenciji za medije umesto odgovora na konkretno pitanje N1, opet vređao naše reportere i komentarisao njihov rad.

 

U vaterpolu se to zove brutaliti i najstrože se kažnjava. Na ovom mestu on, kao javni funkcioner, bez ikakvih posledica odgovor na pitanje zamenjuje vređanjem – sada i Beograđana.

 

„Našli neku budaletinu, pošto ne znam koji drugi izraz da iskoristim. To zlo ja nisam video ne pamtim“, rekao je Šapić.

 

A kakvo je to zlo Šapić video na N1 i ko je budaletina?

 

„Mislim da ćemo dogodine na Kosovo, to je trenutna ideja, pošto mislim da je ovo baš porodično organizovano, hvala puno privremenom organu“.

 

To je bio jedan od anketiranih građana na manifestaciji Beogradski dani porodice. Sarkazam nije ili jeste prepoznao, ali druge anketirane Beograđane, Šapić nije komentarisao.

 

„Program je odličan“.

 

„Savršen je, evo sva sam se zarosila, totalno sam potresena, ovo nam ipak malo više treba da naučimo da volimo našu zemlju konačno“, rekli su pojedini građani.

 

Priču o anketi N1, emitovanoj u subotu, pokrenuo je sam Šapić, bez da smo ga išta pitali o tome, kao po običaju, ne odgovarajući na ono što ga jesmo pitali.

 

„Inače što se tiče vas, čini mi se da je baš vaš prilog bio pre neki dan…“, krenuo je Šapić.

 

N1: Je l možemo da odgovorimo na pitanje, ja bih vas zamolio da prestanete da komentarišete moj rad, dakle odgovorite na pitanje koje sam postavio ili nemojte, hvala.

 

„Nemojte da se ljutite, ali ne možete vi meni da naređujete…“, rekao je Šapić.

 

N1: Uopšte se ne ljutim, ja kad budem bio tu onda mogu da budem tema, sad sam ovde, tamo nikada neću biti, i zato vas molim da ne komentarišete moj rad i rad mojih kolega, odgovorite ili ne, hvala.

 

„Hvala i vama, ali nećete vi meni određivati o čemu ću ja da govorim. Poješće vas zlo dragi moj kolega, prijatelju, gospodine, kako god hoćete mogu da vas oslovim, zlo će da vas izjede. Ja vas gledam, vas i vaše kolege, vi ste se iskrivili od zla, fizički ste počeli da se krivite, puni ste jeda, mržnje, zla“, rekao je Šapić.

 

„Mislim da naše strpljenje ima granica i da je ovo današnje obraćanje Šapića na konferenciji za štampu, ono što je našem novinaru Nenadu Nešiću izgovorio prešlo sve granice. Dakle mi ćemo se baviti temama koje su bitne za grad, ali mu nećemo dati priliku da i dalje vređa naše novinare“, kaže programski direktor N1 Igor Božić.

 

Inače, roditelji beogradskih osnovaca i srednjoškolaca dobiće u septembru 20 hiljada dinara po detetu od Grada Beograda, koje će moći da iskoriste za kupovinu udžbenika, najavio je predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić i objasnio da prijavljivanje za ovu meru počinje 22. aprila i traje do kraja leta.


Video prilog N1

 

Tagovi

Povezani tekstovi