JOVO ĆURUVIJA: VLAST IZDALA!

– Toliko sam zgađen, da se pitam ima li smisla bilo šta više govoriti. Šest godina se Slavkove kolege i prijatelji bore da se ovo surovo ubistvo razreši i ubice kazne. Oni u vlasti, srećni, moćni, arogantni, bestidni, ignorišu sve to. Niti vide niti čuju. Bitange i ološ ćute i čekaju da se zaboravi. Varvari u vrhu caruju i ja tu ne mogu ništa. Slavko je dao život za normalnu Srbiju, ali kako vidimo, ta žrtva je uzaludna. Vlast DOS – Vojislav Koštunica izdala je žrtvu moga brata Slavka Ćuruvije – ogorčen je Jovo Ćuruvija.
Prema njegovim rečima, dokaz da se u Srbiji nije ništa promenilo predstavlja i činjenica da su mnogi koji su učestvovali u ubistvu njegovog brata napredovali u državnim i tajnim službama. On kaže da će Srbija ostati varvarska sve dok to ubistvo ne bude potpuno rasvetljeno.
– Govorio sam ranije da će ova zemlja postati zemlja bezumnika i, nažalost, to se svakog dana potvrđuje. Rehabilitovali su i amnestirali Slavkove ubice i one koji su učestvovali u torturi njegovih kolega. Užasnu poruku šalju svom roblju, koja glasi: „Slobodno ubijajte ljude, poželjno je da to budu novinari. Niko vas neće ni juriti ni kazniti. Ovde je to veoma isplativo.“ Ta jeziva poruka je čisto divljaštvo… – zaključuje Jovo Ćuruvija.

Tagovi

Povezani tekstovi