Konkurs Grada Šapca za medijske sadržaje

V7ArFRnyMWvTvR5d1aNstqSZo5kdrbDG5VlwtyEB

Konkurs se raspisuje radi sufinansiranja projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana Šapca; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije; unapređivanju pravne i socijalne države; slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva; razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana Šapca za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

 

Ukupna sredstva opredeljena  za ovaj Konkurs iznose  34.000.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 200.000,00 dinara. Najveći iznos sredstava po projektu je 7.000.000,00 dinara.

 

Rok za podnošenje projekta traje od dana objavljivanja Konkursa u nedeljnom listu „Glas Podrinja,“od 02.02.2023. godine do 21.02.2023. godine.

 

Više o Konkurs možete pogledati ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi