Konkurs Opštine Gornji Milanovac za medijske sadržaje

Opština Gornji Milanovac

Javni konkurs se raspisuje za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji se realizuju u 2023. godini, koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana opštine Gornji Milanovac, podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa, zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, unapređenju poštovanja pravnog poretka i socijalne ravnopravnosti, slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih, razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost, razvoju nauke, sporta i fizičke kulture, zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi, unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji neposredno doprinose zadovoljavanju potreba svih građana opštine Gornji Milanovac za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

 

Sredstva opredeljena Odlukom o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2023. godinu („Službeni glasnik opštine Gornji Milanovac“, broj 27/2022) za ove namene iznose ukupno 15.000.000 dinara.

 

Prihvatiće se samo oni projekti čija realizacija je ostvariva u tekućoj godini, zaključno sa 31.12.2023. godine.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti jednom projektu iznosi 100.000,00 dinara, a najveći iznos za sufinansiranje jednog projekta je 7.500.000,00 dinara.

 

Konkurs je raspisan 27.1. i traje do 13.2. 

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Gornji Milanovac ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi