Konkurs Opštine Vladičin Han za medijske sadržaje

Opština Vladičin Han

Javni poziv za učešće na opštem konkursu se raspisuje radi pružanja finansijske podrške medijskim sadržajima koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja, u skladu sa  Zakonom o javnom informisanju i medijima. Konkurs se raspisuje za sufinansiranje projekata čija realizacija traje do 31.12.2023. godine. Realizacija projekta mora biti dostupna / vidljiva građanima sa teritorije opštine Vladičin Han. Učesnik konkursa može podneti zahtev za sufinansiranje najviše do 80% vrednosti projekta.

 

Sredstva opredeljena za ovaj konkurs iznose 4.500.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu iznosi 1. 000.000,00 dinara.

 

Ako sredstva opredeljena za konkurs nisu u celosti raspodeljena, Opštinsko veće   opštine Vladičin Han može da raspiše novi konkurs za raspodelu preostalih sredstava do kraja iste kalendarske godine. Sredstva koja se raspodeljuju na osnovu sprovedenog javnog konkursa, raspodeljuju se u skladu sa pravilima o dodeli državne pomoći.

 

Konkurs je raspisan 8.2. i traje 15 dana.  

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Vladičin Han ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi