Konkurs Opštine Vladimirci za medijske sadržaje

Opština Vladimirci

Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Vladimirci u 2023. godini.

 

Konkurs se raspisuje radi sufinansiranja proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana opštine Vladimirci; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije;unapređivanju pravne i socijalne države;slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva;razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture;zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana opštine Vladimirci za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije. 

 

Sredstva opredeljenja Odlukom o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Vladimirci 2023.godini,iznose 3.000.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 1.000.000,00 dinara. Sredstva namenjena sufinansiranju projekta proizvodnje medijskog sadržaja se obračunavaju u bruto iznosu (iznosu pre odbitka poreza i drugih naknada) i isplaćuju se jednokratno. 

 

Konkurs je raspisan 13.2. i traje 14 dana.

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Vladimirci ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi