Kurir su novine podzemlja

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, Jovanović je rekao da su Kurir „novine podzemlja“ i naglasio da iza tekstova, koji negativno govore o njemu, stoji lično direktor BIA Rade Bulatović. On je direktno optužio našeg novinara Jovicu Krtinića da radi za tajnu policiju! Jovanović je rekao da je Kurir objavljivanjem policijskog izveštaja o zapleni njegova dva pištolja 24. januara u centru Beograda „izvršavao svoj zadatak“.


– Raspolažem pouzdanim informacijama da su deo DB-a i MUP-a, koji su u direktnoj vezi sa ratnim zločincima, ratnim profiterima i mafijom, preko Kurira sproveli kampanju protiv mene. Poruka toga je da sam nezaštićen, da je moja pratnja bez oružja i da oni koji su eventualno strahovali nemaju nikakvog razloga za tako nešto. Policija mora da odgovori kako je novinar Krtinić dobio policijski izveštaj iz gradskog SUP-a – rekao je Jovanović.


Prema njegovim rečima, incident od 24. januara je „apsolutno insceniran“. Jovanović tvrdi da su policijski pritisci na njega počeli decembra prošle godine. Od tada, pa do danas, policija je, kako tvrdi, četrdeset puta zaustavila i pretresala njega i njegovo obezbeđenje…

Tagovi

Povezani tekstovi