Medijske slobode u Srbiji – izveštaj u klin, stvarnost u ploču – Predstavljanje Alternativnog izveštaja o sprovođenju Revidiranog Akcionog plana za poglavlje 23

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) organizuje predstavljanje alternativnog izveštaja o sprovođenju Revidiranog Akcionog plana za poglavlje 23 u delu koji se tiče zaštite novinara i medijskog zakonodavstva, a u okviru poglavlja 3.3 Sloboda izražavanja i  sloboda i pluralizam medija u ponedeljak, 29. novembra 2021. godine u 11h. Ovim izveštajem NUNS je analizirao pojedine aktivnosti predviđene Revidiranim Akcionim planom za poglavlje 23 i Izveštaj o sprovođenju revidiranog akcionog plana za poglavlje 23, koje obuhvataju sledeće oblasti:

 

  • Bezbednost novinara
  • Sprovođenje Medijske strategije
  • Implementacija medijskih zakona

KO:

 

Marija Babić –  pravnica i istraživačica NUNS – a

 

Tanja Maksić – istraživačica i program koordinatorka – BIRN Srbija

 

Željko Bodoržić – predsednik NUNS – a, domaćin i moderator događaja

 

 

KADA: 11 časova, ponedeljak 29. novembar 2021. godine

 

 

GDE: Prostor Miljenko Dereta u Beogradu ul. Dobračina 55. Događaj je hibridnog karaktera ukoliko želite događaj da pratite onlajn možete mu pristupiti na sledećem linku.  Meeting ID: 811 0142 7172
Passcode: 965473

 

KONTAKT: Za dodatne informacije i prijave prisustva, možete kontaktirati koordinatorku Mionu Milošević na broj telefona 066 8822 001 ili  putem mejla: miona.milosevic@nuns.rs.

 

 

Na događaju će biti obezbeđen i slimultani prevod sa srpskog na engleski i sa engleskog na srpski.

 

 

 

 

Rad Nezavisnog udruženja novinara Srbije podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji“.

Tagovi

Povezani tekstovi