Na EON-u i Total TV-u isti raspored televizija s nacionalnom frekvencijom

Sve televizije koje imaju nacionalne frekvencije su na istim pozicijama koje su imale i ranije.

Korisnici platforme D3, jedini su kojima je za jedno mesto privremeno pomerena numeracija kanala, jer kompanija United Grupa još uvek radi na tehničkom rešenju koje će podrazumevati identičnu numeraciju kanala za televizije sa nacionalnim frekvencijama, kao što je bilo i ranije, saopštio je SBB.

Zbog svega navedenog, verujemo da ne postoji nijedan razlog za teorije zavere koje su već otpočele u pojedinim medijima, jer je naš cilj samo da omogućimo gledaocima lakši izbor kvalitetnog programa, tako što će ubuduće raspored kanala počinjati od broja nula, pojašnjeno je.

Ekskluzivnim prenosom utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. između fudbalskih reprezentacija Portugalije i Srbije obeležavamo početak rada nove televizije Nova S, kao i činjenicom da se na TV ekrane vraćaju i sve najkvalitetnije emisije koje iz različitih razloga dugo nije bilo moguće gledati na televizijama sa nacionalnim frekvencijama poput Utiska nedelje, Mentalnog razgibavanja i kultne emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Svi ovi kvalitetni sadržaji pravi su razlog da korisnicima omogućimo najbolju uslugu i najbolje iskustvo gledanja televizije i zbog toga smo za Novu S namenili poziciju broj 1 na daljinskom upravljaču.

Televizija N1 je, verujemo, već izgrađen brend prepoznat kod publike po najkvalitetnijem informativnom programu i verujemo da će se gledaoci lako navići na broj nula na daljinskom upravljaču.

Uvereni u kvalitet programa televizija N1 i Nova S očekujemo da će gledanost obe televizije ubuduće rasti na osnovu vrhunskih televizijskih sadržaja.

Podsećamo sve korisnike EON, Total TV i D3 platformi da uvek imaju mogućnost da naprave omiljenu listu kanala i poređaju ih prema svojim interesovanjima, tako da svako ima mogućnost slobodnog izbora.

REM pokrenuo postupak

Savet REM-a je saopštio da je podneo je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv SBB zbog promene rasporeda programa kojom je RTS pomeren iza stranih kanala u ponudi SBB-a. Iz SBB ističu da je pozicija kanala promenjena jedino kod korisnika D3 platforme i to privremeno.

REM je objavio da je operator bio u obavezi da u pismenoj formi obavesti Regulatora o svakoj promeni broja i strukture programskih paketa, navodeći da je Savet doneo Obavezujuće kriterijume za bliže uređivanje logičke numeracije kanala.

Tagovi

Povezani tekstovi