Na obeležavanje godišnjice pogibije pilota nisu pozvani svi mediji?!

Kako saznajemo, gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je naredio da se na ovaj događaj pozovu „samo televizije i nedeljnik Napred, a ne portali i dopisnici beogradskih medija, osim RTS-a“.

S obzirom na to da zvaničnici Grada Valjeva, što su prethodnih 20 godina činili, nisu poslali obaveštenje da će danas obeležiti godišnjicu pogibije hrabrog pilota polaganjem venaca, zaključili smo da ove godine zbog vanrednog stanja i pandemije koronavirusa, kao i zabrane okupljanja većeg broja ljudi, neće ni biti organizovno polganje venaca.

Iz pijeteta prema pilotu, Kolubarske.rs su na godišnjicu pogibije napisale tekst podsećajući na hrabar čin Milenka Pavlovića, koji nikada nećemo zaboraviti. Tekst smo objavili nakon grmljavine „miga 29“, koji tradicionalno svakog 4. maja u 12.04 preleti Valjevo verujući da je to danas bilo jedino podsećanje na herojsku pogibiju Milenka Pavlovića.

Da prelet „miga“ nije jedino podsećanje i da je godišnjica obeležena u organizaciji Grada i Vojske saznali smo tek nakon što nas je pozvalo nekoliko kolega, koji su „shvatili“ da nismo pozvani na ovaj događaj, sa pitanjem da li hoćemo da nam pošalju fotografije i izjavu gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića.

Kolubarske.rs su navikle na diskriminaciju našeg medija, navikli smo i na uvrede gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, i to nas više ne iznenađuje niti pogađa, ali nam je žao to što je i ovaj povod iskoristio da nastavi svoj besmisleni obračun sa medijima koji nisu njegovo i SNS propagandno glasilo.

Tagovi

Povezani tekstovi