Nada Kalkan novi glavni i odgovorni urednik TV Novi Sad

Za direktora TV Novi Sad imenovan je profesor istorije iz Novog Sada Nemanja Milenković (1977), trenutno zaposlen na mestu direktora marketinga Građanskog lista, a navedeno je da je radio kao novinar i urednik u TV Novi Sad, TV Ju info i više novosadskih radio stanica, te kao menadžer i član kreativnog tima u novosadskoj marketinškoj agenciji Hamer kreativ. Bio je i PR menadžer Egzita.
Za glavnog i odgovornog urednika TV Novi Sad imenovana je diplomirana novinarka iz Novog Sada Nada Kalkan (1954), koja je tu funkciju obavljala kao vršilac dužnosti. Kalkan je, uz ostalo, bila novinar i urednik u zagrebačkim listovima Vjesnik i Večernji list i u Radio Novom Sadu.
Novi direktor Radio Novog Sada je Srđan Miljković (1975), profesor srpskog jezika i književnosti i student postdiplomskih studija na Odseku za nauku u srpskom jeziku novosadskog Filozofskog fakulteta. Miljković je bio član uredništva i odgovorni urednik časopisa za različite vidove umetničkog stvaralaštva Stanje stvari i saradnik Delta radija, a autor je i više stručnih i naučnih radova.
Za glavnog i odgovornog urednika Radio Novog Sada imenovan je diplomirani novinar iz Novog Sada Brano Pjetlović. Od 1986. godine, kada je diplomirao na beogradskom Fakultetu političkih nauka, Pjetlović je stalno zaposlen u Radio Novom Sadu.


R. B.

Tagovi

Povezani tekstovi