Nataša Miljković od srede na TV N1

Nataša Miljković je pristala da se priključi našem timu i da sa televizije Nova S pređe na N1 dok su koleginice Minja Miletić i Marija Šehić na trudničkom odsustvu. Nataši izražavamo veliku zahvalnost, posebno u teškim okolnostima korona krize, kada su našim gledaocima, kao nikada ranije, neophodne pouzdane i korisne informacije i kada očekuju da novinari u njihovo ime postavljaju važna pitanja ekspertima i političarima u traganju za relevantnim odgovorima. Nataša je vrhunski profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom i verujemo da će se odlično uklopiti u već uigran tim koji svakodnevno priprema tročasovni program uživo sa brojnim gostima.

„U ovim teškim vremenima dešavaju se i neke lepe stvari, na televiziji N1 u toku je mali ‘bejbi bum’, moje drage koleginice Marija i Minja su na svojim trudničkim odsustvima. Zato sam bez oklevanja prihvatila poziv kolega sa N1 da im u ovim danima kad imaju najviše posla, pomognem. Vreme je solidarnosti i čast mi je što ću, privremeno, biti deo sjajnog i profesionalnog tima N1 televizije. Kada mame reše da se vrate na posao, kad prođe sve ovo a dođu neki lepši dani, vraćam se na televiziju Nova i emisiju ‘Među nama’. Do tada, čekam vas u Novom danu“, poručuje Nataša Miljković.

Jugoslav Ćosić, programski direktor N1, rekao je ovim povodom da Natašu zna veoma dugo.

„Njene profesionalne sposobnosti poznate su i osvedočene u različitim izazovima u velikim televizijskim sistemima. Raduje me njen dolazak, makar i privremen i uveren sam da N1 ne samo u vremenu zdravstvene već i u vremenu duboke krize naše profesije, dobija ozbiljno pojačanje“, rekao je.

Televizija N1 je svakim danom sve gledanija. Portal N1 beleži više od milion poseta dnevno. To je jasna i nedvosmislena potvrda kredibiliteta i poverenja naših gledalaca I čitalaca. Nemamo nameru da to menjamo.

Televizija N1 i Nova S deo su kompanije United media.

Tagovi

Povezani tekstovi