Nedeljković direktor

Pre dolaska u ovaj dnevni list, Nedeljković je bio na čelu aerodroma „Nikola Tesla“ i JP „Skijališta Srbije“. U medijima je pominjan i kao čovek koji je pred kraj svog mandata direktora aerodroma – sam sebi platu povećao na 750.000 dinara. Vlada Srbije smenila je Nedeljkovića sa rukovodećeg mesta „Skijališta“ u junu ove godine. Nezvanično se može čuti da su razlozi bili finansijske malverzacije, a zvanično – kašnjenje u planiranim radovima.
Iako je prvobitno bilo govora da će na čelo „Borbe“ da dođe Ivan Radovanović, dugogodišnji novinar, urednik, suvlasnik marketinške i pi-ar agencije „Olaf i Mekatir“, i osnivač agencije „International Comunication Partners“, dnevnim listom sa prosečnim štampanim tiražom od 1.600 primeraka rukovodiće ipak Nedeljković.
Posle privatizacije, list je u vlasništvu Stanka Subotića Caneta, i to prvo u sastavu njegove firme „Futura plus“, a kasnije kao zasebno preduzeće. Do sada, direktor i glavni i odgovorni urednik bio je Čedomir Šoškić, poznati sportski novinar i
menadžer. 

Tagovi

Povezani tekstovi