Neistine Brnabić o monopolu SBB

U saopštenju se navodi da je nelegalno da na području na kojem je Telekom kupio kablovske operatere domaćinstva nemaju mogućnost izbora.

U mnogim gradovima i opštinama građani ne mogu da dobiju mogućnost izbora programa SBB, navodi se u odgovoru komanije Ani Brnabić.

Ukoliko premijerka bude želela da se uveri da za SBB postoje zabranjene opštine, rado ćemo joj dostaviti spisak, a za početak može da ode do Gornjeg Milanovca i sazna kako lokalni moćnici iz Srpske napredne stranke zabranjuju da SBB uopšte pristupi potrošačima, stoji u saopštenu.

Kako se ističe, Brnabić u svakom trenutku može da uvede Telekom provajdera, jer SBB nikako ne može da spreči takvu odluku.

Junajted grupa naglašava da je neobično i to da joj se spočitava “siva zona” poslovanja.

U svakom trenutku od 2003. godine smo imali državne revizore, a kao dodatnu kontrolu i međunarodne revizorske kuće. Svake godine smo dobijali potvrdu o redovnosti našeg poslovanja, uključujući i sve obračune poreza koji su na vreme plaćeni, navodi grupa.

Ako Vlada na čelu sa Brnabić ima nameru da nam nešto retroaktivno naplati, jer poručuje da ne plaćamo dovoljno, to će svakako biti poruka svim stranim investitorima i insitucijama u Srbiji i Evropskoj uniji, dodaje se u saopštenju.

Kompanija poručuje da plaća sve što je predviđeno zakonom i više od toga ne može, jer bi bilo nezakonito.

Takođe dostavljamo svaki podatak koji su ikad tražili iz RATEL-a i plaćamo sve naknade, naglašava kompanija i poručuje da će, uprkos neistinama od najviših funkcionera Srbije, nastaviti da radi poštujući sve zakone Srbije i Evropske unije.

Za lidersku poziciju na tržištu, kao i uvek, borićemo se vrhunskim kvalitetom usluga i raznovrsnom ponudom za sve korisnike, poručuju iz Junajted grupe.

Tagovi

Povezani tekstovi