Neprijatni pozivi zbog Bebe

Ona je napomenula da je povodom intervjua sa Popovićem za sada niko nije s njom kontaktirao od pravosudnih organa, ali da je takvih kontakata bilo ranije u vezi sa predhodnim emisijama iz serijala „Insajder“.


Tužilaštvo Specijalnog suda tražilo je sve četri emisije „Rukopisi ne gore“, a Prvi opštinski sud tražio je intervju sa Goranom Petrovićem-kaže Stankovićeva. Ona navodi da je bivšišef Biroa za komunikacije Vlade Srbije pristao na razgovor nakon nekoliko meseci odbijanja.


-Smeta mi što su mediji preneli da je to Popovićeva ispovest, iako se radi o razgovoru u kom su mu postavljena konkretna pitanja-naglašava naša sagovornica.


Stankovićeva kaže da je očekivala reakcije na intervju sa Bebom Popovićem, ali ne i „pometnju“ koja je nastala.


-To je pokazatelj da on mnogo zna i da je neophodno da nadležni organi ispitaju sve4 njegove navode, da posle svega ne ostane samo velika buka-poručuje ona.


Inače, intervju sa vladimirom Bebom Popovićem najgledanija je emisija na Televiziji B92 u poslednjih godinu dana, što je pokazalo i istraživanje agencije „AGB Strategic Research“. Prema istraživanju svaki peti stanovnik, što je više od 1,4 miliona ljudi, gledao je bar deo drugog dela intervjua sa Popovićem, a svaki četvrti gledalac koji je u tom periodu gledao televiziju, gledao je „Insajder“.


T.N.Đaković


D.Vukelić

Tagovi

Povezani tekstovi