Novi napadi Velimira Bulatovića: Stoko novinarska

Velimir Bulatović, otac poslanika Slaviše Bulatovića i kupac školskog dvorišta u Vranjskoj Banji ponovo se oglasio na svom FB profilu, ovoga puta ciljajući kao glavnu metu novinara portala InfoVranjske.rs Slavomira Kostića.

Portal u celini prenosi objavu starijeg Bulatovića na njegovomn FB profilu.

 

Snimak ekrana FB Velimir Bulatović

 

„Evo još nekoliko gnusnih laži od strane stoke novinarske iz Vranja (stoci se izvinjavam, jer su to pametne i plemenite životinje“.

 

Stoka novinarska kaže da sam zemljište za redovnu upotrebu kuće platio 2,5 evra, a istina je 28 evra po kvadratu, ili ukupno 1.705.360,08 dinara, zatim, stoka novinarska kaže da sam stan kupio za nekoliko stotina dinara, a istina je  da sam stan otkupio 1996. godine za 4.000 nemačkih maraka, do države, a ne od škole, na kredit od 40 godina, ima da se isplaćuje 10 godina, što će iznositi blizu 80.000 evra kad se otplati.

 

Stoka novinarska dalje kaže da sam letovao u banju o državnom trošku, ovo je lako proveriti, zatim, slika stambenu zgradu u komšiluku, a ispod napiše da je to moja kuća, stoka i dalje ređa bezočne laži i blati mene i moju porodicu punih 20 godina.

 

Ovo je bio razlog da u cilju istine ovako reagujem i po prvi put upotrebim ovu tešku reč – stoka, a potpisuje se kao S. Kostić. Zbog ove reči izvinjavam se prijateljima. Želja mi je bila da čuju drugu stranu, jer stoka novinarska to ne čini.

 

Ukoliko se državni organi ne počnu baviti „novinarstvom“ S. Kostića, evo, primoran sam da ja to činim“, završava svoju objavu Velimir Bulatović.

 

Portal InfoVranjske.rs oglasiće se povodom ovog incidenta u najkraćem roku.

 

 

Tagovi

Povezani tekstovi