Održana konstitutivna sednica Skupštine PNM

Foto: Politika
Foto: Politika

Nakon šest godina održana je konstitutivna sednica Skupštine kompanije „Politika novine i magazini” (PNM), koja je izdavač dnevnih listova „Politika” i „Sportski žurnal”

Sednici je prethodila promena objavljena u Agenciji za privredne registre, gde je umesto privrednog društva „OOO East Media Group”, u registru APR-a upisano privredno društvo „Media 026 DOO”, sa 50 odsto udela u vlasništvu kompanije PNM.

 

Kao svoje predstavnike u Skupštini kompanije PNM, privredno društvo „Media 026 DOO” je imenovalo Bobana Rajića, Bojana Rajića i Bojana Simića.

 

„Politika a. d.”, vlasnik preostalih 50 odsto udela u kompaniji PNM, za svoje predstavnike u Skupštini PNM imenovalo je Zorana Mošorinskog, Ljubomira Jovanovića i Dragoljuba Kojčića.

 

Na sednici za predsednika Skupštine PNM izabran je Boban Rajić, dok će njegov zamenik biti Zoran Mošorinski.

 

Skupština privrednog društva „Politika novine i magazini” imenovala je direktore kompanije, a to su Boban Rajić i dosadašnja direktorka Mira Glišić Simić.

 

Današnjom sednicom Skupštine PNM konačno su se stekli uslovi za neometano funkcionisanje kompanije u punom kapacitetu rada i ostvarenju svih tehnoloških i razvojnih ciljeva.

 

Tagovi

Povezani tekstovi