OTVOREN PRVI OGLASNI CENTAR „POLITIKE”

Otvaranju ovog punkta, prisustvovale su ugledne zvanice iz vršačkog javnoj i kulturnog života. Ovo je bila prilika da se ugovori i čvršća saradnja dva značajna partnera: „Politike” i Vršca, čija zdrava privreda nagoveštava dalji uspon čitave regije .

– Ovo je lep povod, u sunčanom danu, na lepom mestu i u društvu uglednih. Ovo je uspostavljanje komunikacije sa gradom, radi jačanja uzajamnog poverenja. Vršački deo Banata je vrlo razvijen, privreda je stabilnija nego u drugim delovima Srbije, a geografski položaj obećava, zajedno sa narednim događajima. Recimo, idemo u susret Evropskom prvenstvu u košarci, septembra ove godine, ali i drugim važnim događajima. Ovaj deo Banata je poznat u čitavoj Evropi, a uskoro će se o Vršcu u svetskoj štampi pisati koliko i o Beogradu – rekao je Darko Ribnikar, generalni direktor „Politike”, naglasivši da će ovakvim potezima i Srbija lakše rešavati svoje probleme i ući u Evropu, u čemu Vojvodina već prednjači.

Tačno u jedanaest časova, za kada je predviđeno otvaranje Oglasnog centra, koji se karakteriše po tome što je pun elektronike i po brzoj usluzu, „put” Beograda otišao je prvi oglas. Naravno, u elektronskom obliku. Vrščanin Dejan Skoko, u izdanjima za celu zemlju, čestitao je rođendan svom prijatelju Marku Petroviću. Kaže nam da je i drugima, od juče, dostupnije nego do sada, oglašavanje svega što žele.

Baš lep početak.

Potom je u hali „Milenijum” priređen dvočasovni muzičko-plesno-zabavni program, a posmatrali su ga ne samo Vrščani, već i gosti iz Beograda i čitave vršačke regije.

U Poslovnoj kuli „Milenijuma”, generalnog direktora Darka Ribnikara, i njegove saradnike, primio je i čestitao im je Miodrag Babić, predsednik koncerna „Hemofarm”, koji je glavni privredni oslonac čitave regije. Babić je svom gostu poklonio sliku, rad mr Tomislava Suheckog, koji je kičicom na platno preneo odabrani motiv iz Vršca. Ovaj umetnik je, inače, puna dva sata besplatno portretisao značajne ličnosti, goste i domaćine. Za sećanje na nesvakidašnji trenutak.

Pored generalnog direktora Darka Ribnikara, svečanosti u Vršcu su prisustvovali glavni i odgovorni urednik „Politike”, Milan Mišić, Radovan Lazarević, direktor Oglasnog sektora, Slobodan Milošević, urednik izdanja „Vojvodina”, Tomas Marcian, predstavnik VAC-a, Boško Janković, direktor Štamparije…

Vrščanima je „Politika” došla „na noge”, u želji da se dosadašnja saradnja nastavi i ubrza. Uskoro će u ovom gradu, atraktivnom za domaće i strane ulagače, prema kojima se stvara ambijent, gostovati naši eminenti privrednici i ekonomisti, koji će, zajedno sa ovdašnjim opštinskim vlastima, organizovati tribinu posvećenu inevsticijama i povoljnostima baš ovog kraja.

Ovaj grad je otvoren za ulaganja i razvoj.

Tagovi

Povezani tekstovi