Otvorena onlajn javna rasprava o izmenama i dopunama Statuta NUNS -a

Izvor:NUNS
Izvor:NUNS
Kao što je na poslednjij Skupštini NUNS-a odlučeno (20.maja) javna rasprava za izmene i dopune Statuta NUNS -a nastavlja se u narednih nekoliko meseci. Izvršni odbor NUNS -a je na poslednjoj sednici odlučio da se onlajn rasprava za izmene i dopune Statuta NUNS – a odvija do 1. septembra ove godine i da svi članovi i članice svoje komentare i predloge dostave u formularu koji vam dostavljamo u prilogu. Nakon toga će biti održana debata  gde će biti pružena još jedna prilika da se o svemu razgovara uživo (predloženi datum je 25. septembar).
U prilogu dostavljamo predloge za izmene koje je usvojio IO na sednici 5. 5. 2023. godine, kao i predloge koje su do održavanja Skupštine dali kolege Nenad Novičić i Dragan Kremer. Ovom prilikom pozivamo i kolege Novičića i Kremera da svoje komentare pošalju u formi datoj u ovom imejlu do naznačenog roka.
Pozivamo sve članove i članice da se uključe u javne konsultacije i svojim predlozima doprinesu što boljem statutarnom uređenju našeg Udruženja.
Predlog izmena Statuta koji je predložio IO NUNS-a možete pogledati ovde  dok se Obrazac za dostavu pisanih komentara na Statut NUNS-a nalazi ovde  ovde.
Na sledećem linku: https://nuns.rs/dokumenta/ možete naći zapisnik sa poslednje sednice Skupštine NUNS – a kao i materijale sa te sednice.

Tagovi

Povezani tekstovi