.Ovo nisam doživeo ni 5. oktobra

milorad-komrakov

[box align=’box-center’ id=’8134′]

Napadač me je uhvatio pod levu ruku i rekao mi: ‚Ti si zločinac! Za koga radiš? Ko te plaća?’. Udario me je pesnicom u lice, a zatim me je udario glavom u glavu. Imao sam sreće što mi nije polomio jagodičnu kost. Imam napsrnuće jagodične kosti i nagnječenje glave“, ispričao je juče za „Alo!“ Milorad Komrakov (60), nekadašnji glavni urednik Radio-televizije Srbije, koji je prekjuče pretučen usred bela u ulici Blagoja Parovića, na Banovom brdu u Beogradu.

Komrakov kaže da ne poznaje napadača i da je on verovatno njega prepoznao kao javnu ličnost.

Ja nisam zločinac, već srčani bolesnik. Nikoga u životu nisam ubio ni povredio. Nisam zaposlen od 5. oktobra 2000. Srce mi radi samo sa 18 odsto kapaciteta. On je udario srčanog bolesnika. Ne bih voleo da se ovo ikome dogodi. Mogao je da me ubije,  u šoku nam je rekao bivši čelnik RTS-a, koga smo zatekli ispred njegovog stana na Banovom brdu, u ulici Petra Lekovića, dok se vraćao iz Urgentnog centra noseći u rukama rendgenske snimke i medicinsku dokumentaciju.

On nam ispričao da je napadač prestao da ga bije tek kada mu je rekao da je srčani bolesnik. U tom trenutku me je pustio. Ja sam to iskoristio i brzim hodom otišao u moju zgradu. Nisam se okretao i ne znam gde je nestao taj muškarac. Uhvatio me je skroz nemoćnog dok sam išao do obližnje prodavnice i kladionice da uplatim tiket. Bio sam u papučama i šortsu dodaje on.

I dan-danas trpimo posledice zbog posla koji je moj suprug obavljao. Sve se lomi preko leđa naše dece, dodala je Komrakovljeva supruga.

Komrakov kaže da je odmah iz svog stana njegov sin pozvao policiju, koja je uhvatila napadača, a da je on juče ujutru otišao kod lekara zbog bolova. Na njegovom licu vidljiv je otok u predelu jagodične kosti sa desne strane, otežano priča i sporo se kreće.

Posle svega, ističe da mu je veoma drago što su ga se kolege setile i pružile mu podršku.

UNS me je prijatno iznenadio jer su pozvali da mi daju podršku, iako su me posle 5. oktobra trajno isključili iz njihovog udruženja. Vrlo mi je drago što su mi se javili, rekao nam je Komrakov.

 

<!—->

Tagovi

Povezani tekstovi