Pitanja Vučiću rezervisana samo za Barbaru, Pink i Pančevo (VIDEO)

Iako je Vučić najpre rekao da bi lokalni novinari, od kojih mnogi rade i za beogradske medije, trebalo da postave pitanja, prvi se dočepao mikrofona novinar TV Pinka, ne hajući za preporuku. Njega je interesovalo koje je to mesto na istoku Srbije gde bi Aptiv trebalo da otvori novu fabriku, izjava funkcionera opozicione Narodne stranke i komentari na društvenim mrežama.

Često prozivana ovih dana novinarka „Studija B“ Barbara Životić nije postavila ni jedno pitanje iz oblasti privrede, ekonomije, investicija, ulaganja, ono što je bila tema trojice govornika pre toga i ono zbog čega je organizovan dolazak iz Beograda, već je tražila komentar Vučića na pismo opozicionog lidera Boška Obradovića upućeno predsednku Rusije Vladimiru Putinu.

Čast da postavi pitanje imala je i novinarka RTV Pančevo, vezano za prozivke supruge Olivera Ivanovića, a novinarka iz Gračanica je pitala ono što muči sve Srbe na Kosovu, a to je da li postoji šansa da se i u tom delu Srbije otvori fabrika poput Aptiva, na šta je dobila odgovor da je to malo teže.

Na reakciju novinara iz Leskovca posle završene konferencije u smislu da su kolege sve to mogle da pitaju i u Beogradu, usledile su drski odgovori Beograđana, pa je novinar Pinka preporučio „lokalcima“ da i oni mogu da odu u Beograd, dok se Barbara bezobrazno i bahatao svađala i s omalovažavanjem obraćala novinarima koji su reagovali.

Ovde pogledajte reakcije leskovačkih novinara nakon završetka pres konferencije:

Inače, samo jedna tv kamera mogla je da prati obilazak Vučića radnika oko mašina, dok su domaćini ostalima branili da fotografišu pogon čak i sa velike udaljenosti.

Tagovi

Povezani tekstovi