Policajci se pozvali na Legiju

U razgovoru za Glas Čekrdžin ističe da je u petak uveče, sa svojim prijateljima, boravio u zrenjaninskom klubu „Andergraund“, odnosno da te večeri nije bio na profesionalnom zadatku.


– U toku večeri u klub su došla dvojica policajaca i čovek u civilu, koji se, takođe, predstavio kao radnik SUP-a . Jedan od njih mi je grubo rekao da se pomerim, na šta sam mu ja odgovorio da neću i pitao zbog čega bih to učinio. Izveli su me napolje, sabili uza zid, uzeli ličnu kartu – prepričava Čekrdžin i dodaje da ga je osoba u civilu, u prisustvu dvojice policajaca, uhvatila za bradu i zapretila da će ga „odvesti u aps da ga Legija je..“.

Ove navode za naš list potvrdio je i jedan od svedoka Srđan Stanković, koji kaže da je policajac izazivao Čekrdžina da ga udari. On je posle podneo prijavu u policijskoj stanici u Lesnini.


– Prišao mi jedan njihov kolega i rekao da mu je žao što nije bio ispred kluba da mi izbije zube. Napisao sam zatim prijavu. Kada su me upitali da li je to ono što tvrdim, odgovorio sam da želim da dodam da su mi pretili i u policijskoj stanici – naglašava Čekrdžin.


Policajac koji mu je zapretio lomljenjem zuba se tada razbesneo i Čekrdžina šutirajući nogom isterao napolje. Naš sagovornik dodaje da je te večeri bio pripit, ali da i pored toga ne zaslužuje takvo postupanje od strane pripadnika policije.

Tagovi

Povezani tekstovi