Policija proverava telefonske pozive

Stojoviću je juče operisana gornja vilica, koja mu je povređena prilikom uboda oštrim predmetom u levi obraz.
Posle hirurške intervencije Stojović se oporavlja. On je preksinoć u bolnici razgovarao sa inspektorima MUP-a, ali nije mogao da im kaže više detalja o napadu jer se ne seća događaja od te večeri.
– Prilikom uboda predmetom nalik na šilo polomljen mu je koren zuba i gornja vilica. Rađene su mu i toksikološke analize ne bi li se utvrdilo da li mu je nešto ubrizgano, a rezultat je bio potpuno čist. Napadnut je u petak uveče, a analize su rađene tek početkom ove nedelje. Zašto su rađene tek posle nekoliko dana, Stojović ne zna – priča za „Blic“ Biljana Batezić, novinarka „Vijesti“ koja je Stojovića posetila u bolnici.
Kako „Blic“ saznaje, inspektori su, u međuvremenu, počeli da proveravaju pozive i poruke upućene na njegov mobilni, ali i telefon u stanu u Baru. Takođe su počeli da razgovaraju i sa Stojovićevim prijateljima i komšijama, ne bi li saznali da li je imao nekih privatnih sukoba i da li su možda, u poslednje vreme, oko njegovog stana primećene nepoznate osobe.
– Stojović tvrdi da nije imao nikakvih privatnih sukoba niti mu je ko pretio. Poslednjih godinu dana čak se nije bavio sportskim novinarstvom. Jedini mogući razlog za napad, Stojović navodi njegovu priču o fudbalskoj mafiji u „Insajderu“. On smatra da je policija reagovala mlako, kao da nije napadnut. Tek pet dana kasnije, i to zbog pritiska javnosti oglasila se o tom napadu – kaže Batezić.

Tagovi

Povezani tekstovi