Pomozite štampanje magazina Oblakoder

Podrzi stampanje drugog broja Oblakoder magazina POST GORILA

Magazinu Oblakoder potrebna je pomoć i podrška kako bi drugi broj časopisa bio odštampan! Simbolično uoči Oblakoderovog rođendana, 25. maja na Dan mladosti, pokrenuta je kampanja na platformi Donacije.rs

 

Tiraž drugog izdanja biće 500 primeraka i sadržaće različite priče o mladim umetnicima i aktivistima, koje će biti objavljene samo u štampanom izdanju. Cilj ekipe magazina je da časopis ne sadrži reklame, već da bude ispunjen zanimljivim tekstovima.  

 

 

Do sada je prikupljeno preko 230 hiljada dinara od 73 donatora. Cilj kampanje je da se sakupi 528 515 dinara kako bi se krenulo sa pripremom drugog broja magazina. Sve koji doniraju preko 1500 dinara očekuju pokloni! 

 

 

Oblakoder magazin je besplatni onlajn magazin namenjen mladima, čiji je osnovni cilj da edukuje, informiše i osnaži mlade u njihovom delovanju, aktivizmu i kulturnom radu, ali i da postavlja relevantna pitanja, analizira svakodnevicu i društvene fenomene koji utiču na život mladih. Oblakoder posebnu pažnju poklanja kulturnoj sceni i promociji neafimisanih mladih umetnika i autora. Takođe, magazin istražuje savremene forme novinarstva i neguje autorski izraz. 

 

 

Link ka kampanji: https://www.donacije.rs/projekat/drugi-broj-oblakoder-magazina/?fbclid=IwAR1rhIr5o-XxhuNhHNugOybzEG8-ey5hK9WIOh953vpgSXX1NrCZtUEud7c

Tagovi

Povezani tekstovi