Popović piše knjigu o Tijaniću

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, Popovićeva knjiga će se prodavati na kioscima širom Srbije, a njena cena će biti simbolična, kako bi bila pristupačna većini građana.
– U knjizi Beba Popović otkriva pojedine detalje i neka svoja saznanja o Tijaniću koja nisu do sada bila poznata široj javnosti. Beba otkriva kako je i gde upoznao Tijanića, njegov odnos sa pokojnim Zoranom Đinđićem, političke intrige, podmetačine i mnoge druge pikanterije, koje će biti veoma zanimljive i možda rasvetliti pojedine nedoumice. Beba želi potpuno da raskrinka Tijanićevo političko lice i da upozna javnost sa njegovim pravim likom – kaže naš sagovornik.


On tvrdi da je Beba Popović došao na ideju da napiše knjigu posle nedavne prepiske koju je imao sa Tijanićem u Kuriru, kada su razmenili više krupnih uvreda i optužbi. Sagovornik Kurira ističe da jedna od Popovićevih opsesija – „medijska osveta“ direktoru RTS-a.


– Siguran sam da se neće smiriti dok javnosti ne otkrije sve što zna o Tijaniću. Knjiga je odličan put ka tome. Iako još uvek nije dogovorio ko će mu biti izdavač, zna se da će knjiga biti veoma luksuzno opremljena, sa tvrdim povezom i visokim kvalitetom papira. Biće to jedna skupocena knjiga, koja će se prodavati po simboličnoj ceni. Bebina prvobitna ideja bila je da knjiga košta samo deset dinara, ali izdavači traže da cena bude između 50 i 100 dinara, pa će morati da nađu neko kompromisno rešenje. Čitavu štampu, distribuciju i sve ostale troškove snosiće Beba lično, i ne planira da uzme ni dinar od prodatih knjiga i zbog toga mu cena nije ni bitna – zaključuje ovaj saradnik Vladimira Bebe Popovića.


Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić nije juče bio dostupan za razgovor, pa nismo uspeli da proverimo da li mu je poznato da će Beba Popović uskoro objaviti knjigu o njemu.

D.C

Tagovi

Povezani tekstovi